alt-text

Pelerinaj in Tara Sfanta 8 zile

Destinatie: Israel / avion din Cluj
Pret: 870€
Data:
24.09 - 01.10.2019
Informatii:

PE URMELE MÂNTUITORULUI ÎN ȚARA SFÂNTĂ

Ziua 1 (24 septembrie): Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 24 septembrie 2019 la ora 03:00 cu reprezentantul agenției. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului.

Începem itinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate CezareeaCină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 2 (25 septembrie): Micul dejun. . Ne vom deplasa mai apoi spre Muntele Înălţării în drum spre Grădina Ghetsimani pe Muntele Măslinilor, unde vom avea un timp de meditaţie și rugăciune. Pregătiți spiritual vom începe să parcurgem pe jos Via-Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Isus de pe Drumul Crucii. Vom vizita în drum și scăldătoarea Betesda care este în apropiere, iar apoi vom lua prânzul în bazarul Ierusalimului. În final vom ajunge la Golgota (Biserica Mormântului), iar mai apoi vom căuta Grădina Mormântului, unde vom lua Cina Domnului însoțită de un timp de închinare, meditaţie şi rugăciune. Ultimul obiectiv al acestei zile va fi Zidul Plangerii .Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*. 

 

Ziua 3 (26 septembrie): Micul dejun. Ne vom îndrepta spre Betlehem.  Apoi , optional,, vom urca pe Muntele Herodion, una dintre fortăreţele unice ale lui Irod.  Urmează vizitarea Betleemului - Biserica Nașterii Domnului ,cu peștera locului de origine şi Câmpia Păstorilor. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 4 (27 septembrie): Micul dejun.  Vom începe ziua cu un program opțional pentru cei ce au nevoie de un “shopping therapy” în bazarul din Ierusalim, dar vom oferi și ca varianta pentru alții să viziteze tunelurile Ierusalimului, sau Yad Vashem, Muzeul Holocaustului. Ne vom reîntâlni pentru cină și apoi o întâlnire de grup într-o sală a hotelului. Cină și cazare în Nazaret la hotel .

 

Ziua 5 (28 septembrie):Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea transformării apei în vin. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de  4* în Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 6 (29 septembrie): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline.  Vom continua a urca spre cel mai nordic oras al Israelului Tel Dan, unde vom vizita Parcul National Tel Dan. Apoi continuam cu vizita la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. Optional, o croazieră pe Marea Galileei . Apoi vom servi un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”.  Cina si cazare in hotel 4*  la  Marea Moarta. 

 

Ziua 7 (30 septembrie): Micul dejun.. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită optionala la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. . Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la Muntele Carantania, locul în care a fost dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cină și cazare la Marea Moarta la hotel de 4*.

 

Ziua 8 (1 octombrie): Mic dejun. Incepem transferul spre Aeroportul din Tel-Aviv unde autoritățile israeliene cer ca pasagerii să ajungă cu 3 ore înaintea decolării, care are loc la ora 10:15. Aterizarea în Cluj-Napoca va avea loc la orele 13:25.

24 septembrie - 1 octombrie 2019

ORARUL DE ZBOR:

TUR: W6 3479 / 24 SEPTEMBRIE / CLJ 06:25 - TLV 09:25               

RETUR:  W6 3480 / 1 OCTOMBRIE / TLV 10:15 - CLJ 13:25

Tarif EB*: 870 / persoana/ loc in camera dubla sau tripla

*early booking valabil pana la data de 31.12.2018

TARIFUL  INCLUDE:

ü  Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană TAROM

ü   Taxe aeroport -  (145 €/ pers)

ü  Cazarea: 7  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)

ü  Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program

ü  Ghid vorbitor de limbă română

ü  Reprezentant specializat – insoțitor de grup

ü  Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

BONUS: Urcarea la muntele Tabor  și la Muzeul Holocasutului

TARIFUL NU INCLUDE:

ü   Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (35 /pers) - se achită în aeroport în ziua plecării

ü  Închiriere căști  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 / pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării

ü   Supliment cameră single - 299 €

ü   Asigurarea storno și asigurarea medicală

ü  Excursiile optionale

 • OBSERVAŢII:

 • Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau înlocui unele obiective din motive de securitate în funcție de programul festivităților și posibilităților de participare.
 • De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrală a vizitelor menţionate în program.
 • Orele plecare/sosire, pot suferi modificări nesemnificative.
 • Ordinea cazării va în funcție de confirmarea disponibilității la hoteluri conform ofertei. Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel și Palestina.
 • Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.
 • Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul israelian.
 • În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor,atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg). Bagajul de cală (1 buc.) maxim 20 kg/persoană, bagajul de mână maxim 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite), dimensiunea bagajului de mână nu trebuie să depășească 55x40x23 cm
 • Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.
 • Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel şi (împreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.
 • Recomandăm sa aveţi la dumneavoastră DOLARI AMERICANI.


Pelerinaje Similare
Pelerinaj in Israel 6 zile

Pelerinaj in Israel 6 zile 13.09 - 18.09.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
de la 639€


Pelerinaj Israel de Schimbarea la Fata 6 zile

Pelerinaj Israel de Schimbarea la Fata 6 zile 18.08 - 23.08.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
649€


Pelerinaj in Israel si Egipt 8 zile

Pelerinaj in Israel si Egipt 8 zile 18.09, 27.11.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel, Egipt

Pret:
de la 699€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania