alt-text

Pelerinaj in Israel 8 zile

Destinatie: Israel / avion din Iasi
Pret: Last minute 730€ - 5 locuri
Data:
02.02 - 09.02.2019
Informatii:

Ziua 1 - Sâmbătă 02.02.2019 – Bună dimineața! Întâlnirea cu grupul de pelerini se face în Aeroportul Internațional Iași la ora 03:00. Avionul va decola spre Tel Aviv la ora 06:00 și va ateriza la ora 08:55 pe aeroportul Ben Gurion. Primul popas în acest pelerinaj îl facem în localitatea Lod, patria Sf. Mare Mucenic Gheorghe și ne închinăm în biserica ce adăpostește mormântul Sf. Mare Mucenic, lanțurile cu care a fost înlănțuit și o părticică din sfintele sale moaște. Continuăm pelerinajul nostru intrând în Cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Arhidiacon Ștefan, se vizitează Biserica ce adăpostește locul casei părinților Maicii Domnului, și se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri, Biserica Sf. Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii, Paraclisul Sf. Elena - locul unde aceasta a găsit lemnul Sfintei Cruci și celelalte paraclise. Cazare și cină în Ierusalim la Hotel Jerusalem Gold. La ora 00:00 participăm la Sf. Liturghie de la Sf. Mormânt.

Ziua 2 - Duminică 03.02.2019 – Mic dejun. Poposim pe Muntele Eleon, unde ne vom închina în Mănăstirea rusească ce adăpostește locul aflării Capului Sf. Ioan Botezătorul. Ne îndreptăm spre Biserica Dominus Flevit (Domnul a plâns), Biserica Tuturor Națiunilor (sau Biserica rugăciunii Mântuitorului Iisus Hristos din Grădina Ghetsimani) și Biserica ce adăpostește Mormântul Maicii Domnului din Grădina Ghetsimani. Pe traseu, se poate opri în funcție de timp și la Biserica martirajului Întâiul Mucenic Sf. Arhidiacon Ștefan. Mergem pe Muntele Sion, unde ne vom închina în Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taină și vom vizita mormântul Regelui David. Intrăm în cetate prin Poarta Sionului și vizităm Zidul Plângerii sau Zidul de Vest. Cazare și cină în Nazareth la Hotel Plaza.

Ziua 3 - Luni 04.02.2019 – Mic dejun. Poposim pe Muntele Tabor, unde ne vom închina în Mănăstirea greacă ortodoxă cu Biserica ce are hramul „Schimbarea la Față” și cea romano-catolică ce adăpostește ruinele bisericilor din perioadele bizantină și cruciată. Vizităm satul Cana Galileii, la Biserica situată pe locul unde Iisus Hristos a săvârșit prima minune în Galileea, minunea preaschimbării apei în vin. Orașul Nazareth, unde vor fi vizitate Biserica „Sf. Arhanghel Gavriil”, biserică pictată de frații Moroșanu în 1977, și Biserica Bunei-Vestiri a Maicii Domnului, construită pe locul casei Maicii Domnului și a lui Iosif. Cazare și cină în Nazareth la Hotel Plaza.

Ziua 4 - Marți 05.02.2019 – Mic dejun. Se merge pe Muntele Fericirilor, Capernaum - orașul Domnului nostru Iisus Hristos, unde se vor vizita Biserica ortodoxă greacă cu hramul „Sfinții Apostoli”, situl arheologic al vechiului oraș Capernaum, ce cuprinde și casa soacrei Sf. Petru și sinagoga orașului. Biserica din regiunea celor șapte izvoare, denumită Tabgha, locul unde s-a săvârșit minunea înmulțirii celor cinci pâini și doi pești. Croazieră pe Marea Galileii și masă cu pește lângă Marea Galileii (opțional). Cazare și cină în Bethleem la Hotel Nativity.

Ziua 5 - Miercuri 06.02.2019 – Mic dejun. În această zi se merge la Hozeva, prin Wady Kelt, pentru a ne închina în Mănăstirea cu hramul „Sf. Gheorghe”, la moaștele Sf. Ioan Iacob Hozevitul sau de la Neamț. Ne îndreptăm spre orașul Ierihon,  cel mai vechi oraș din lume, unde ne vom închina în Biserica Așezământului Românesc și Biserica greacă - ortodoxă, unde se află Sicomorul lui Zaheu Vameșul. Privire panoramică asupra Muntelui Carantania. Urmează Quaser al Iahud, locul adevărat al Botezului, și primim binecuvântare în apele Iordanului. Oprire la Marea Moartă. Cazare și cină în Bethleem la Hotel Nativity.

Ziua 6 - Joi 07.02.2019 – Mic dejun. Mergem pe urmele Magilor de la Răsărit și ne închinăm în peștera unde au poposit aceștia după ce au plecat de la Bethleem, acum paraclis în cadrul Mănăstirii Sf. Teodosie. Ne vom deplasa până la Mănăstirea Sf. Sava din pustiul Iudeii. Mergem apoi la Bethleem, unde ne vom închina în Biserica Nașterii Domnului în peștera unde s-a născut Mesia. Cazare și cină în Bethleem la Hotel Nativity.

Ziua 7 - Vineri 08.02.2019 – Mic dejun. Continuăm pelerinajul îndreptându-ne spre localitatea Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezătorul și ne vom închina în Biserica ridicată pe locul casei lui Zaharia și Elisabeta, vizitarea locului de întâlnire a Maicii Domnului cu Elisabeta, mama Sf. Ioan, Izvorul Fecioarei Maria. Se face un un tur de Tel Aviv, cu timp liber în Jaffa. Cazare și cină în Bethleem la Hotel Nativity.

Ziua 8 - Sâmbătă 09.02.2019 – Mic dejun. Transfer la aeroport în Tel Aviv, de unde avionul spre Iași va decola la ora 09:45. Se ajunge la ora 12:50 pe Aeroportul Internațional Iași.

Notă: În funcţie de programul festivităţilor şi al posibilităţilor de participare sau din motive de securitate, se poate schimba ordinea vizitării obiectivelor pe zile sau înlocui vizitarea unor obiective prevăzute în program.

Preț: Last minute 730€ - ultimele 5 locuri

02.02 - 09.02.2019

Servicii incluse:

- transport avion Iași – Tel Aviv – Iași, taxe de aeroport, asistență în aeroport la sosire și plecare;

- 7 nopți cazare în camere duble cu aer condiționat, baie, telefon, televizor, conform programului;

- demipensiune (2 mese pe zi, conform programului; intrare cu cină, ieșire cu mic dejun);

- taxe de intrare la obiectivele din program;

- transport cu autocar cu aer condiționat, conform programului;

- preot însoţitor/ghid local vorbitor de limba română.

Servicii neincluse:

- tips Israel: 25 Euro;

- cheltuieli personale;

- masa de prânz;

- taxi Mănăstirea Sf. Sava: 5 Euro/persoană;

- croazieră pe Marea Galileii și masă de pește: 30 Euro/persoană;

- ieșirea noaptea la Sf. Liturghie la Sf. Mormânt: 10 Euro/persoană;

- asigurarea storno;

- asigurarea medicală.

Condiții de plată:

- Avans 250 euro/persoană până pe data de 14.12.2018.

- Diferența de 520 euro/persoană până pe data de 11.01.2019.


Pelerinaje Similare
Pelerinaj Israel - Iordania 8 zile

Pelerinaj Israel - Iordania 8 zile 21.01, 04.02, 11.02, 18.02, 04.03, 11.03, 18.03, 08.04.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel, Iordania

Pret:
950€


Pelerinaj Tara Sfanta de Paste 8 zile

Pelerinaj Tara Sfanta de Paste 8 zile 26.04 - 03.05.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Iasi
Destinatie: Israel

Pret:
795€


Pelerinaj Israel de Boboteaza 4 zile

Pelerinaj Israel de Boboteaza 4 zile 17.01 - 20.01.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania