alt-text

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Nectarie 6 zile

Destinatie: Grecia / autocar din Iasi si Bucuresti
Pret: 298€ cu plecare din Iasi, 249€ din Bucuresti
Data:
06.11 - 11.11.2018
Informatii:

Ziua 1: Plecare din Iași, pe traseul Bacău - Focșani - Buzău - București - Giurgiu - Bulgaria. Întâlnirea va avea loc la ora 6:00, în fața Palatului Culturii. Sosire în București, la ora 14:00,la Parcul Tineretului. Deplasare spre vama Giurgiu. Cazare la Rila


Ziua 2: M-rea Rila pentru închinare la moaștele Sf. Cuv. Ioan de Rila - ocrotitorul Bulgariei. Deplasare către Tesalonic și închinare la moaștele Sf. M. Mc. Dimitrie - Izvorâtorul de Mir și Sf. Mc. Anisia (Catedrala Sf. Dimitrie), Sf. Vasile cel Nou (Biserica Agia Sofia), Sf.  Grigorie Palama (Catedrala Mitropolitană). Trecem prin Valea Tembi unde ne vom opri la Biserica Sf. Paraschevi și Izvorul acesteia cu apă tămăduitoare pentru ochi (închinare moaștele Sf.  Paraskevi și Icoana Sfintei). Cazare în Kalambaka.

 

Ziua 3: Mic dejun. Ne îndreptăm spre Complexul Monahal Meteora unde ne vom închina la una dintre mănăstiri. Deplasare la Atelierul de Icoane Bizantine Zindros unde ni se vor dezvălui tainele pictării icoanelor. Tur panoramic al orașului Atena pentru a admira Palatul Parlamentului, Monumentul Soldatului Necunoscut, Piața Sintagma, Academia, Universitatea, Piața Omonia. Ne îndreptăm spre Portul Pireu pentru traversarea cu ferry-boat-ul în Insula Eghina. Cazare în Eghina.

 

Ziua 4: Mic dejun. Participare la Sfânta Liturghie de la M-rea Sfânta Treime, și închinare la moaștele Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul (mare făcător de minuni și vindecător al bolnavilor de cancer), mormântul și chilia sfântului. Traversare cu ferry-boat-ul spre continent. Deplasare spre Nea Makri și oprire la M-rea „Bunavestire” pentru închinare la moaștele întregi ale Sf. M. Mc Efrem cel Nou„Grabnic Ajutător în toate nevoile”. Cazare în Evia.

 

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre Prokopie.  Participare la Sfânta Liturghie și la procesiunea închinată Sf. Ioan Rusul. Traversare cu ferry-boat-ul în partea continentală. Deplasare spre M-rea Kato Xenia „Străina de Jos“ și închinare la o parte din Brâul Maicii Domnului, Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului „Străina”, papuceii Sf. Spiridon și alte multe Sfinte Moaște. Plecare spre Paralia Katerini. Timp liber pentru shopping. Cazare în Paralia Katerini.

 

Ziua 6: Mic dejun. Deplasare spre M-rea Sf. Ioan Evanghelistul de la Souroti și închinare la moaștele Sf. Paisie Aghiorâtul (canonizat la 12 iulie 2014) și ale Sf. Arsenie Capadocianul. Ne îndreptăm spre țară. Sosire în România, a doua zi, în funcție de trafic și formalitățile vamale.

06.11 - 11.11.2018

Preț : 298 Euro

(249€ plecare din București + 49€ pentru plecare din Iași)

Servicii incluse:

- transport cu autocar clasificat 3* cu aer condiţionat, scaune rabatabile, sistem audio/video;

- taxe de autostadă, poduri, tuneluri, parcări, carte verde, ferry-boat;

- bilete individuale pentru ferry-boat (3 traversări);

- 5 nopţi cazare cu 4 mic dejun în hoteluri de 2*/3*;

- însoţitor de grup din partea agenţiei;

- preot, lider spiritual de pelerinaj.

Servicii neincluse:

- pentru plecarea din Iaşi (49€), Focşani (35€), Buzău (30€);

- intrarea la mănăstirile de pe Meteora

 (3 euro/pers/mănăstire);

- asigurare medicală (este obligatorie - 43 lei);

- asigurare storno (nu este obligatorie, dar recomandată);

- alte cheltuieli ce nu sunt menționate la Servicii incluse.

Notă: *Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.

*Tariful este stabilit pentru un număr minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat.

*Documente necesare călătoriei: carte de identitate (nu se acceptă buletin vechi cu foi) sau paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data ieşirii din ţară.

*În cazul în care nu se întrunește un grup minim de 20 de persoane cu plecare din Iași, se va face cu plecarea din București și se va renunța la noaptea de cazare la Rila.


Pelerinaje Similare
Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Nectarie 5 zile/4 nopti

Pelerinaj in Grecia de ziua Sf. Nectarie 5 zile/4 nopti 07.11.2018

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Grecia

Pret:
de la 440 €


Pelerinaj Grecia 10 zile

Pelerinaj Grecia 10 zile 15.10 - 25.10.2018

Detalii


Plecare cu: autocar din Bucuresti
Destinatie: Grecia

Pret:
de la 379€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania