alt-text

Pelerinaj Manastirea Prislop 3 zile

Destinatie: Romania / autocar din Iasi
Pret: 395 Lei
Data:
26.03 - 28.03.2021
Informatii:

26 martie 2021, Vineri

Prima zi a Pelerinaj Prislop din Iasi 2020 va avea plecarea la ora 05.00 de la Palatul Culturii. Prima oprire o vom face la Schitul Sf Ap Andrei de langa Comanesti. Traversam Carpatii Orientali prin pasul Oituz si oprim la Biserica Chichis, unde se afla Icoana Maicii Domnului pictata de Pr Arsenie Boca. Ajunsi in Tara Barsei, poposim la Manastirea Sambata de Sus. Ne vom inchina in ctitoria voievodala brancoveneasca, unde a fost staret si ctitor Pr Arsenie Boca. Tot aici, mergem si la Izvorul Pr Arsenie, si aprindem o lumanare la mormantul Parintelui Bucuriei Teofil Paraian. Cazare Sebes sau in zona, Pensiune 3*.

 

27 martie 2021, Sambata

Dimineata plecam spre Manastirea Prislop, loc al vietuirii dar si al inmormantarii Parintelui Arsenie Boca. Tot aici se afla si Pestera Sf Ioan de la Prislop, a carui viata in nevointa si smerenie este doar putin cunoscuta. Dupa ce ne vom incarca la acest izvor de binecuvantare, vom porni catre Cetatea Alba Iulia, martora a unirilor romanilor, dar si a martirizarilor lor. Urmatorul popas va fi la Schitul Sf Cruce de la Aiud, ridicat in memoria tuturor detinutilor din inchisorile comuniste, dar cu precadere de la Aiud, cunoscuti si sub denumirea de Sfintii Inchisorilor. Cazare Targu Mures, sau in zona, Pensiune 3*

 

28 martie 2021, Duminica

Asistam la Sfanta Liturghie in cadrul Manastirii Recea. Dupa care traversam plaiurile transilvane, facem un popas la Lacul Rosu . Odata trecuti Carpatii, ne intalnim cu o ctitorie musatina: Manastirea Neamt. Ne inchinam la Icoana Facatoare de Minuni a Sf Ana. Apoi, pornim catre casa.

395 LEI

26.03 - 28.03.2021

INCLUDE:

 - transport cu autocarul;

 - 2 nopti cazare in hotel 2*/3* (camere duble si triple);

 - ghid ;

 - preot insotitor

NU INCLUDE:

 - mesele ;

 - biletele de intrare la obiectivele turistice;

 - alte cheltuieli ce nu sunt mentionate la Servicii incluse.

NOTE:

Excursia trebuie achitat? integral cu cel pu?in 21 zile înaintea plec?rii.

Tariful este stabilit pentru un num?r minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat cu cate 25 lei pentru fiecare 5 persoane minus.

Categoria hotelurilor este cea atribuit? în Romania.

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptie; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre pelerin direct la receptie , asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar, frigider, seif, etc); solicitati receptionerului in momentul cazarii informatii asupra acestor aspecte.

Agentia este exonerata pentru neindeplinirea partiala/totala a programului datorata situatiilor sociale, naturale, cazurile de forta majora, etc

Prezentul document constituie parte din contract.


Pelerinaje Similare
Pelerinaj la Manastirile Vasluiene 1 zi

Pelerinaj la Manastirile Vasluiene 1 zi 10.04.2021

Detalii


Plecare cu: autocar din Iasi
Destinatie: Romania

Pret:
140 Lei


Pelerinaj Dobrogea 3 zile

Pelerinaj Dobrogea 3 zile 14.05 - 16.05.2021

Detalii


Plecare cu: autocar Iasi
Destinatie: Romania

Pret:
475 Lei


Pelerinaj Nordul Moldovei 1 zi

Pelerinaj Nordul Moldovei 1 zi 03.04.2021

Detalii


Plecare cu: autocar din Iasi
Destinatie: Romania

Pret:
195 Lei


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania