alt-text

Pelerinaj Israel de Florii si Paste 8 zile

Destinatie: Israel / avion din Bucuresti
Pret: 725€
Data:
12.04 - 19.04.2020
Informatii:

ZIUA I: 12.04 (duminica Floriilor) Tel Aviv -  Emaus - Sfantul Mormant - Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Deplasare spre Emaus - locul in care au ospatat ucenicii Luca si Cleopa cu Iisus Hristos. Ierusalim - Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Invieri, Golgota si Piatra Ungerii. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA II: 13.04 (luni) Stejarul Mamvri - Mormintele Patriarhilor - Muntele Sion - Ein Karem

Mic dejun. Deplasare spre Hebron cu oprire la stejarul Mamvri - locul in care Sfanta Treime s-a aratat Dreptului Avraam. Optional: Mormintele Patriarhilor Avraam, Isaac si Iacov si ale sotiilor acestora (25 euro/pers).  Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David, Zidul Plangerii. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA III: 14.04 (marti) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon

Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan -  in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan si Marea Moarta.  Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, Asezamantul Romanesc si Muntele Ispitirii ,,Carantania’’- vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA IV: 15.04 (miercuri) Sf. Sava - Biserica Campul Pastorilor - Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Biserica Campul Pastorilor - locul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Mantuitorului. Deplasare spre  Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota pruncilor si Biserica Sf. Ecaterina. Se continua cu Grota Laptelui - locul in care s-a oprit Maica Domnului cu pruncul, inainte sa fuga in Egipt. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA V: 16.04 (joi) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum

Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers). Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Participare la Slujba (Celor 12 Evanghelii). Cina si cazare in Nazareth /Bethlehem.

 

ZIUA VI: 17.04 (vineri) Ierusalim - Gradina Ghetimani -  Drumul Crucii in Vinerea Mare!

Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni.  Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare  in Bethlehem.

 

ZIUA VII: 18.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!!

Mic dejun. Sosire in  Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar  slujba este  transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Tur Panoramic al orasului Ierusalim. Optional: La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii (20 euro/pers).  Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA VIII: 19.04 (duminica) Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Optional: Masa Festiva de Paste, de-a lungul Marii Mediterane ­(aprox 30 euro/pers). Deplasare spre aeroport si decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:10.

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Plecare: 12.04 - 19.04.2020

Loc in Dbl: 725 €

Supl. Single: 195 €

SERVICII INCLUSE:

- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti                           

- 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de  4*

- transfer aeroport - hotel - aeroport

- transport cu autocar modern - aer conditionat          

- ghid si preot

- 2 mese in avion (mic dejun si cina)

- taxele de aeroport 

- intrarile la obiectivele turistice

TARIFUL NU INCLUDE:

- asigurarea medicala

- asigurarea storno

- excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului

- bauturile alcoolice si racoritoare la mese

- bacsisuri (hoteluri, soferi) 3 euro/zi/pers

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana El Al. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Pelerinaje Similare
PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana

PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana toamna-iarna 2020

Detalii


Plecare cu: avion Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499euro/persoana


Pelerinaj Israel 8 zile

Pelerinaj Israel 8 zile 31.01, 06.03, 20.03, 03.04.2020

Detalii


Plecare cu: avion din Iasi
Destinatie: Israel

Pret:
725€


Pelerinaj economic Israel 6 zile

Pelerinaj economic Israel 6 zile 14.02, 21.02,28.02, 03.03, 12.03, 20.03, 26.03, 24.04, 29.04, 06.05, 12.05, 18.05, 08.06, 25.06, 23.07.2020

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania