alt-text

Pelerinaj Israel Schimbarea la Fata 6 zile

Destinatie: Israel / avion din Bucuresti
Pret: 699 Euro
Data:
17.08.2021
Informatii:

ZIUA I (17.08) : Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la  Biserica Sf. Gheorghe -  Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem/Ramallah.

 

ZIUA II (18.08) : Raul Iordan - Tiberias - Muntele Tabor - Coborarea Sfantului Nor 

Mic dejun. Se pleaca spre orasul Tiberias - construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Oprire la Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos, baie si botez simbolic. Muntele Fericirilor - unde Mantuitorul a rostit prima data predica Fericirilor. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers). Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. La ora 22:30 (aprox), plecare spre Muntele Tabor unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

 

ZIUA III (19.08):  Nazareth  - Cana Galileii  - Haifa - Gradinile Bahai’s

Mic dejun. Se va incepe programul cu Biserica catolica care adaposteste grota in care Sf Iosif l-a invatat dulgherie pe Mantuitor. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria ortodoxa si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea c? va naste pe Mesia. Se continua  spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Optional: Participare la slujba de noapte la Sfantul Mormant. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

 

ZIUA IV (20.08): Ierusalim -  Muntele Maslinilor - Gradina Ghetimani -  Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim cu oprire pe M-tele Eleon, unde se viziteaza Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului  Pantocrator - facatoare de minuni. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul prorocului David si Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

 

ZIUA V (21.08): Ierihon - Hozeva - Marea Moarta - Biserica Sf. Gherasim

Mic dejun. Plecare spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele  va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste  Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare in Bethlehem/Ramallah.

 

ZIUA VI (22.08): Bethlehem - Sf. Sava - Biserica Nasterii - Tel Aviv - Bucuresti 

Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers).  Se continua vizita in Bethlehem cu Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Plecare spre Tel-Aviv - Jaffa pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Transfer catre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:10.

Plecare 17.08.2021

Loc in Dbl 699 €

Supl. Single 160  €

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti -30  €

SERVICII INCLUSE:

- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti 

- transfer aeroport - hotel - aeroport

- 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse                                        

- 5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri de 4* si 3*

- transport cu autocar modern - aer conditionat            

- ghid si preot

- taxele de aeroport 

- bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program

TARIFUL NU INCLUDE:

- asigurarea medicala

- bauturile alcoolice si racoritoare la mese

- mesele de pranz

- excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 •  Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat. Zborul este operat de compania aeriana ELAL. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

 


Pelerinaje Similare
Pelerinaj Israel - program economic 6 zile

Pelerinaj Israel - program economic 6 zile 23.06, 20.07, 23.09, 06.10, 03.11, 13.10, 17.11.2021

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499 Euro


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania