alt-text

Pelerinaj Israel - Egipt 8 zile

Destinatie: Israel, Egipt / avion din Bucuresti
Pret: 699€
Data:
26.03,
03.05.2020
Informatii:

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Biserica Sf. Gheorghe - Bethlehem 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10.50 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.25. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe -  Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA II:  Ierusalim -  Drumul Crucii - Mormantul Sfant - Biserica Nasterii

Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim, vizita la Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Mantuitor, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Oprire la Zidul Plangerii. Se pleaca spre Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Pruncilor ucisi in perioada regelui Irod cel Mare. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III:  Raul Iordan -  Marea Moarta - Eilat -  Egipt -  Marea Rosie

Mic dejun. Plecare spre Egipt cu oprire la Raul Iordan -  in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos si la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua drumul spre Egipt  de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Se va trece prin punctul de frontiera Taba in Egipt.  Cina si cazare in Dahab - numit Orasul de Aur.

Optional: In cursul serii ascensiune pe muntele Sinai - acesta fiind numit si muntele Horeb sau muntele lui Moise. Pe acest munte la o altitudine de 2230 m, Moise a primit  Tablele Legii cu cele 10 porunci de la Dumnezeu. Pelerinii care urca pe acest munte, considera asta ca pe o binecuvantare. Se continua cu vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina.

 

ZIUA IV: Egipt - Marea Rosie  - Peninsula  Sinai - Sf. Ecaterina - Sharm El Sheikh

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea  Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Vizita la muzeu si se asteapta Binecuvantarea din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina. Cina si cazare  in Sharm El Sheikh.

 

ZIUA V: Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale organizate de agentia partenera din Egipt:

       • Cairo - tur de oras. Oprire pe platoul Giza pentru admirarea piramidelor - Sfinx, Kefren, Mikerinos, cu timp liber pentru poze sau eventualele cumparaturi.  Muzeul de Egiptologie care contine cea mai mare colectie de antichitati ale faraonilor. Sunt expuse comori, mumii si masca de aur a lui Tutankhamon. Se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe, in care sunt expuse obiectele cu care a fost torturat sfantul. Inclusa masa de pranz. Ghid vorbitor de lb. romana. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

 

ZIUA VI: Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie             

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie.

       • Sharm El Sheikh - tur de oras,  plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina. Inclusa masa de pranz la restaurant din centrul orasului , iar masa de seara va fi servita la seara beduina. Deplasare spre Naama Bay, una dintre cele mai fascinante artere cu terase, cluburi, restaurante si magazine deschise toata noaptea. Timp liber la dispozitia turistilor. Ghid vorbitor de lb. romana. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

 

ZIUA VII: Egipt - Sharm El Sheikh - Israel -  Eilat - Marea Moarta -  Bethlehem

Mic dejun. Plecare spre orasul Taba si se trece punctul de frontiera in Israel - Eilat. Tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul  Marii Rosii,  Marii Moarte, cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA VIII: Bethlehem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport si decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:15.

 

Excursii optionale propuse in Egipt:

 

 1. 1.       Sharm el Sheikh la pret de seniori !!! 5 optionale intr-un singur pachet !!! 

* Croaziera cu vaporasul cu fundul de sticla, de unde se pot admira recifele de corali, pestii si vegetatia existenta in Marea Rosie. De asemenea se poate vedea cel mai vechi coral care are peste 15.000 de ani.

* Masa de pranz este inclusa (tip bufet suedez), iar bauturile racoritoare si alcoolice sunt neincluse.

* Tur al orasului Sharm el Sheikh cu oprire pentru Shopping in centru nou al orasului.

* Plimbare cu ATV-urile în desertul Peninsulei Sinai – recomandata si persoanelor de varsta a treia, deoarece se merge incet in linie, iar pe ATV pot fi 1 sau 2 persoane.

* Seara beduina cu muzica, dansuri orientale si traditionale in mijlocul desertului, in corturile beduinilor. Participare la un spectacol de neuitat, avand posibilitatea de a cunoaste cultura, obiceiurile si traditiile beduinilor. Masa de seara este inclusa la petrecerea beduina.

Daca turistul nu doreste sa participe la una din excursiile prezentate in program, beneficiaza de timp liber dupa care vor continua vizitele. Ghid vorbitor de lb. Romana ~ 95 euro/pers

 

2.     Orasul Cairo

Plecare cu autocarul la ora 02:00 catre Cairo. Oprire la Muzeul de Egiptologie, unde se pot admira comoara lui Tutankhamon si alte colectii de arta. Platoul Giza cu cele 3 piramide si Sfinxul. Biserica Sf. Gheorghe. Shopping si masa de pranz inclusa, iar bauturile racoritoare si alcoolice sunt neincluse. Intoarcere aprox. la ora 22:00.

Ghid vorbitor de lb.Romana ~ 155 euro/pers.

 

3.   Muntele Sinai si Manastirea Sfintei Ecaterina 

Deplasare catre Muntele Sinai la ora 23:00. Ascensiune pe munte la ora 01:30. Muntele are o altitudine de 2220 m. Aici Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci. Turistii au posibilitatea de a admira rasaritul. Vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina. Se recomanda tinuta adecvata urcatului pe munte.

Ghid vorbitor de lb. Romana pentru prezentari, iar ascensiunea pe munte se face cu insotitor de grup beduin  ~35  euro/pers.

 

4.   Manastirea Sfintei Ecaterina 

Vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Vizita la muzeu si se asteapta Binecuvantarea din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina. 

Ghid vorbitor de lb. Romana pentru prezentari ~35  euro/pers.

 

Grupul minim pentru realizarea acestor excursii este de 20 pers. Pentru toate excursiile optionale se recomanda  tinuta comoda.

Plecari: 26.03, 03.05.2020

Loc in Dbl: 699 €

Supl. Single: 199  €

Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti: -35  €

SERVICII INCLUSE:

- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti

- transfer aeroport - hotel - aeroport

- 3 nopti cazare cu demipensiune in Israel, hotel 4*

 - 3 nopti cazare cu demipensiune in Egipt - Sharm El Sheikh, hotel 5 *

 - 1 noapte cazare cu demipensiune in Egipt - Dahab, hotel 5 *

- transport cu autocar modern - aer conditionat

- ghid vorbitor de limba romana

 -  taxele de aeroport 

 -  intrarile la obiectivele turistice 

 -  taxa de viza Egipt

TARIFUL NU INCLUDE:

- asigurarea medicala

- asigurarea storno

- bauturile alcoolice si racoritoare la mese

- bacsis (ghizi locali si soferi) - 3 euro/zi/pers

- excursiile optionale din program (grup minim 20 pers)

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
 •  Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

 


Pelerinaje Similare
Pelerinaj economic Israel 6 zile

Pelerinaj economic Israel 6 zile 14.02, 21.02,28.02, 03.03, 12.03, 20.03, 26.03, 24.04, 29.04, 06.05, 12.05, 18.05, 08.06, 25.06, 23.07.2020

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499€


PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana

PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana toamna-iarna 2020

Detalii


Plecare cu: avion Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499euro/persoana


PELERINAJ 2020 ISRAEL 4 ZILE, 3 NOPTI Tarif de la 465 euro/persoana

PELERINAJ 2020 ISRAEL 4 ZILE, 3 NOPTI Tarif de la 465 euro/persoana ianuarie-decembrie 2020

Detalii


Plecare cu: avion Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
de la 465 euro/persoana


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania