alt-text

Pelerinaj Israel 5 zile

Destinatie: Israel / avion din Iasi
Pret: 595€
Data:
27.01,
24.02,
16.03.2020
Informatii:

Program: 

ZIUA 1 – LUNI

Intalnirea grupului la aeroportul international din Iasi la ora 3.30 si pregatirea pentru formalitatile de imbarcare. Deplasare din Iasi la ora 06:05 cu avionul (Compania Wizz Air) pe ruta Iasi - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 08:55. Primul popas duhovnicesc in Tara Sfanta este in localitatea Lida – patria Sfantului Mare Mucenic Gheorghe si inchinare in biserica ce adaposteste Mormantul Sfantului Mare Mucenic, lanturile cu care a fost inlantuit si o particica din Sfintele sale Moaste. Continuam pelerinajul indreptandu-ne spre localitatea Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul si ne vom inchina in Biserica ridicata pe locul casei lui Zaharia si Elisabeta, vizitarea locului de intalnire a Maicii Domnului cu Elisabeta, mama Sf. Ioan, Izvorul Fecioarei Maria. In functie de timp, mergem la Ierusalim si ne inchinam pentru prima data in acest pelerinaj la Sf. Mormant.

Cazare si cina la Hotel 4* in Betleem

 

ZIUA 2 – MARTI

Mic dejun.

Mergem pe urmele Magilor de la Rasarit si ne inchinam in pestera unde au poposit acestia dupa ce au plecat de la Betleem, acum paraclis in cadrul Manastirii Sf. Teodosie. Ne vom deplasa cu microbuze arabe, pana la Manastirea Sf. Sava din pustiul Iudeii (optional). Ne alaturam pastorilor si primim vestea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos la Biserica greaca - Campul pastorilor, mergem apoi la Betleem unde ne vom inchina in Biserica Nasterii Domnului in pestera unde s-a nascut Mesia. Ne intoarcem la Ierusalim si mergem pe Muntele Sion unde ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de VestInchinare la Sf. Mormant.

Cazare si cina la Hotel 4* in Betleem

Ora 00:00 dimineata plecare catre Cetatea Ierusalimului pentru participare la Sf. Liturghie la Sf. Mormant (optional – minim 30 persoane).

 

ZIUA 3 – MIERCURI

Mic dejun.

Poposim pe Muntele Eleon - Muntele Inaltarii Domnului nostru Iisus Hristos unde ne vom inchina in Manastirea ruseasca ce adaposteste locul aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul. (In functie de timp se poate merge – optional – in Biserica octogonala ctitorie a Sfintei Imparatese Elena - locul real al Inaltarii Mantuitorului – acum sub autoritate musulmana – intrarea 1€/persoana). Ne indreptam spre Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Biserica Tuturor Natiunilor (sau Biserica rugaciunii Mantuitorului Iisus Hristos din Gradina Ghetsimani) si Biserica ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului din Gradina Getsimani. Pe traseu se poate opri in functie de timp si la Biserica martirajului Intaiul Mucenic Sf. Arhidiacon Stefan. Continuam pelerinajul nostru intrand in Cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Arhidiacon Stefan, se viziteaza Biserica ce adaposteste locul casei parintilor Maicii Domnului, se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri, Biserica Sfantului MormantGolgotaPiatra Ungerii, Paraclisul Sfintei Elena – locul unde aceasta a gasit lemnul Sfintei Cruci si celelalte paraclise. Timp liber pentru cumparaturi.

Cazare si cina la Hotel 4* in Betleem

 

ZIUA 4 – JOI

Mic dejun.

Ajungem la Hozeva, prin Wady Kelt pentru a ne inchina in Manastirea cu hramul Sf. Gheorghe, la moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul sau de la Neamt. Coboram pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al Botezului Domnului nostru Iisus Hristos – Betabara si la Manastirea Sfantul Gherasim de la Iordan. Ne indreptam spre orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume si ne vom inchina in Biserica Asezamantului romanesc si Biserica greaca – ortodoxa unde se afla Sicomorul lui Zaheu VamesulIn functie de timp, scurta oprire la Marea Moarta.

Cazare si cina la Hotel 4* in Betleem

 

ZIUA 5 – VINERI

Mic dejun.

Ora 06:00 mergem spre aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Decolare la ora 09:45 si aterizare pe aeroportul international din Iasi la ora 12:50.

 

 • Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea pelerinajului.
 • Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
 • Compania aeriana  isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel, Iordania si Egipt.
 • Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) : Wizz Air bagaj de cala de 20 kg, dimensiuni: 149 x 119 x 171 cm (inaltime + latime + lungime) si bagaj de mana de 10 kg, dimensiuni: 40 x 30 x 20 cm.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

27 - 31 Ianuarie 2020

24 - 28 Februarie 2020

16 - 20 Martie 2020

595 EUR

Servicii incluse: 

 • transport avion Iasi – Tel Aviv – Iasi, taxe de aeroport, asistenta in aeroport la sosire si plecare;
 • 4 nopti cazare la hoteluri de 3/4* (categoria de stea este valabila si aferenta pentru Israel si Egipt; conform clasificarii europene hotelurile sunt de 2/3*), conform programului, in camere duble, cu aer conditionat, baie, telefon, televizor;
 • demipensiune (2 mese pe zi - conform programului; intrare cu cina, iesire cu mic dejun);
 • taxe de intrare la obiectivele din program;
 • transport cu autocar cu aer conditionat, conform programului;
 • preot insotitor/ghid local vorbitor de limba romana.

Nu sunt incluse in pret: 

 • tips Israel: 25 Euro; cheltuieli personale; masa de pranz;
 • iesirea noaptea – deplasare cu autocarul la Sf. Liturghie la Sfantul Mormant – 10 euro/persoana, taxi Sf. Sava – 5 euro, 1 $ - intrare in perimetrul Bisericii Inaltarii Domnului pe Muntele Eleon (proprietate musulman? în prezent);
 • asigurarea medicala de calatorie;
 • asigurarea storno.

Nota: In functie de programul festivitatilor si al posibilitatilor de participare, din motive de securitate, se poate schimba ordinea vizitarii obiectivelor pe zile, sau inlocui vizitarea unor obiective prevazute in program.

Conditii de inscriere: 

 • pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Pelerinaje Similare
PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana

PROGRAM ECONOMIC TOAMNA Israel Plecari: 03.09.20,18.09.20,08.10.20,15.10.20,22.10.20,04.11.20,18.11.20,26.11.20,02.12.20 Tarif:499 euro/persoana toamna-iarna 2020

Detalii


Plecare cu: avion Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499euro/persoana


Pelerinaj Israel 7 zile

Pelerinaj Israel 7 zile 28.02, 20.03, 27.04, 29.05.2020

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
729€


Pelerinaj economic Israel 6 zile

Pelerinaj economic Israel 6 zile 14.02, 21.02,28.02, 03.03, 12.03, 20.03, 26.03, 24.04, 29.04, 06.05, 12.05, 18.05, 08.06, 25.06, 23.07.2020

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
499€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania