alt-text

Pelerinaj Israel 5 zile

Destinatie: Israel / avion din Bucuresti
Pret: 515€
Data:
06.11.2019
Informatii:

Israel 5 zile


Ziua 1

Bucuresti - Tel-Aviv - Haifa - Nazareth

Intalnire cu insotitorul de grup in Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 08.00 pentru zbor Bucuresti-Tel-Aviv cu compania El Al. Decolare la ora 11.00 din Bucuresticu zborul LY 574, aterizare pe aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv la ora 13.30. Ajunsi in Tel-Aviv, dupa formalitatile vamale ne incepem calatoria in Tara Sfanta. Ne indreptam spre localitatea Lod. Aici se afla biserica ce adaposteste mormantul, lantul cu care a fost legat si o parte din moastele Sf. Gheorghe. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

 

Ziua 2

Ierusalim, Muntele Maslinilor, Via Dolorosa

Mic dejun. Ne indreptam spre Ierusalim, numit si Orasul Pacii, unde pe Muntele Maslinilor, unde vom vizita: Manastirea Ortodoxa a Inaltarii Domnului ce aminteste de Inaltarea Domnului la cer si unde ne inchinam la locul unde a fost gasit pentru a doua oara capul Sf. Ioan Botezatorul; Manastirea Pater Noster, loc unde potrivit traditiei Mantuitorul i-a invatat pe ucenicii Sai Rugaciunea Domneasca 'Tatal nostru'; Manastirea 'Dominus Flevit' ('Domnul a plans') zidita in forma de lacrima, pe locul unde Mantuitorul Iisus Hristos a plans lipsa credinta a celor din Cetatea Sfanta dar a deplans si soarta pe care o va avea Ierusalimul; Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor ridicata pe locul in care Mantuitorul s-a rugat inainte de a fie prins; Biserica Mormantul Maicii Domnului ce adaposteste Mormantul Fecioarei Maria si Grota Tradarii, grota unde a fost inchis Iisus inainte de judecata. Intram in Cetatea Sfanta a Ierusalimului pe poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa (Calea Crucii), cu cele 14 opriri ale Mantuitorului Iisus Hristos, ajungand la Biserica Sf. Invieri in care vom vizita toate locurile sfinte: Golgota, Piatra Ungerii, Sf. Mormant, locul unde s-a aflat Sf. Cruce, etc). Asezamantul Romanesc de la Ierusalim. Cazare si cina la hotel in Bethleem.

 

Ziua 3

Man. Sf. Sava - Bethleem, Bis. Nasterii - Ierusalim, Muntele Sion

Dupa micul dejun deplasare pe Muntele Sionului - ne vom inchina in Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul 'Cina cea de Taina' si Mormantul Sfantului Prooroc si Psalmist David. Revenim in zona Bethleem si mergem in pustiul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Teodosie unde este Pestera Magilor in care se afla mormintele Sf. Teodosie, Sf. Sofia - mama Sf. Sava, Sf. Evloghia - mama Sf. Teodosie, Sf. Teodota - mama Sf. Cosma si Damian. De la Manastirea Sf. Teodosie ne vom deplasa cu taxiurile catre Manastirea Sf. Sava, manastirea care dateaza din sec. V si care adaposteste moastele Sf. Sava (accesul in incinta manastirii este permis numai domnilor, doamnele pot merge la Turnul Femeii, de unde se poate vedea manastirea si locul unde s-a nevoit Sf. Sava). Continuam cu Biserica Ortodoxa a Nasterii Domnului, ce adaposteste Pestera in care s-a nascut Domnul Iisus Hristos si icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului numita 'Betleemita' sau 'Aparatoarea Bethleemului'). Cazare si cina la hotel in Bethleem.

 

Ziua 4

Hozeva - Ierihon - Raul Iordan

Dupa micul dejun vom merge catre Hozeva unde vom vizita Manastirea Sf. Gheorghe. In manastire sunt adapostite moastele Sf. Ioan Ioacob Hozevitul (sfant nascut in zona Botosanului) si tot aici se afla si pestera unde a trait multi ani Proorocul Ilie. Coboram pe valea Iordanului si oprim la locul considerat a fi cel adevarat al botezului lui Iisus. Aici vom primi binecuvantarea in apele Raului Iordan. Plecam spre Ierihon, cel mai vechi oras din lume unde vor vizita Biserica Dudul lui Zaheu apoi ne indreptam catre Muntele Ispitirii pentru a avea o privire panoramica asupra Manastirii Carantania de pe Muntele Ispitirii. Cazare si cina la hotel in Tiberias/Nazareth.

 

Ziua 5

Muntele Tabor - Nazareth

Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la Fata a Domnului; in biserica greco-ortodoxa se afla icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Ne indreptam spre orasul care este descris ca fiind locul unde a copilarit Iisus Hristos - Nazareth. Aici vom vizita Biserica Ortodoxa Sf. Gavriil, ridicata deasupra izvorului considerat a fi cel al Fecioarei Maria si aflat in apropierea casei acesteia din Nazaret. Biserica a fost pictata de fratii Morosanu in 1977. Continuam cu biserica din Cana din Galileii. Aici a avut loc prima minune a lui Iisus, prefacerea apei in vin la nunta din Cana Galileii. La capatul a 5 zile pline de trairi launtrice si avand in minte si in suflet minunatele locuri vizitate in Israel vom merge Aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv. Urmam formalitatile vamale si ne imbarcam pentru zborul spre Bucuresti. Decolare din Tel-Aviv la ora 17,40 cu zborul LY 571, aterizare in Bucuresti la ora 20.25.

06.11.2019 - 10.11.2019

515€

SERVICII INCLUSE IN TARIF

avion Bucuresti - Tel-Aviv - Bucuresti

taxe de aeroport,

autocar cu aer conditionat si sistem audio la destinatie

4 nopti de cazare la hoteluri de 3-4* conform programului

demipensiune (2 mese pe zi - conform programului)

toate intrarile la obiectivele din program

ghid vorbitor de limba romana

preot insotitor din partea agentiei

SERVICII NEINCLUSE IN TARIF

tips & porter in valoare de 12 Euro de persoana (se plateste obligatoriu catre ghid)

taxiul pe Muntele Tabor (10 euro/pers, se plateste in Israel)

taxiul la Man. Sf. Sava (10 euro, se plateste in Israel)

mesele  de pranz

cheltuieli personale


Pelerinaje Similare
Pelerinaj Israel - Iordania 9 zile

Pelerinaj Israel - Iordania 9 zile 19.10, 26.10.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel, Iordania

Pret:
de la 899€


Pelerinaj Israel 6 zile

Pelerinaj Israel 6 zile 14.11, 22.11, 25.11, 30.11, 03.12.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
de la 499€


Pelerinaj Israel-Tara Sfanta 5 zile

Pelerinaj Israel-Tara Sfanta 5 zile 13.11 - 17.11.2019

Detalii


Plecare cu: avion din Bucuresti
Destinatie: Israel

Pret:
545€


Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania
Logo Romania